3 måder du kan holde øje med mobiltelefon tilbud

Vil du gerne gøre det nemt for dig selv at holde øje med de aktuelle og bedste tilbud på mobiltelefoner, kan disse tips hjælpe dig godt på vej med det.

Det behøver ikke at være svært at finde ud af, hvor du kan få den bedste og billigste mobil lige netop i dag. Med disse vaner bliver det som en leg for dig at finde rundt i den jungle, mobilmarkedet nogle gange kan virke til at være.

Se årets bedste mobiltelefon tilbud her.

Læs de ugentlige tilbudsaviser

Den første vane du kan tilegne dig, når du gerne vil holde styr på, hvad mobilerne koster, er at begynde at læse de ugentlige tilbudsaviser. Der er mange butikker, der sælger mobiltelefoner, som også sender tilbudsaviser på gaden hver eneste uge. Og det kan være en fordel at følge med i dem, så du hele tiden har styr på, hvor du fx lige nu kan få den billigste iPhone.

Det tager ikke lang tid at læse sådan en tilbudsavis igennem, og i disse tider kan du endda bare gøre det på din mobil, hvis du har lyst.

Tilmeld dig nyhedsbreve

Dernæst kan det også være en rigtig god idé at tilmelde dig nyhedsbreve hos både forhandlere og teleselskaber, hvis du vil have fingeren på pulsen og holde styr på, hvornår de bedste tilbud kommer ud.

Stort set alle online forhandlere og teleselskaber har et nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig. På den måde får du direkte besked på mail, hvis der kommer et rigtig godt tilbud, som du bare ikke kan ignorere. Det er en god måde til hele tiden at have styr på, hvornår de forskellige forhandlere og teleselskaber sender nye tilbud på gaden.

Hold øje med teleselskaberne på de sociale medier

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at følge nogle af de mange teleselskaber på de sociale medier. Her er de også gode til at reklamere for, når der kommer et nyt tilbud på en særlig mobil, og ved at følge dem på de sociale medier, bliver det jo bare til en del af din hverdag, hvor du alligevel bruger meget tid på fx Facebook og Instagram.

Mange teleselskaber er jo også selv forhandlere af mobiler, så det kan give rigtig god mening at følge dem tæt, hvis du gerne vil få det at vide som en af de første, når der kommer et nyt skarpt tilbud.