Simcorp

Overvejer du at investerer i Simcorp Aktier? Så kan du med god fordel læse alt du skal vide om virksomheden herunder.

SimCorp er en dansk IT virksomhed, som blev grundlagt i 1971, virksomheden som er noteret på den danske børs Nasdaq, har en pri på ca 470kr pr aktier, og en markedsværdi på ca 18,95mia.
Siden 2012, har der virkelig været gang i den hos Simcorp´s aktie, den har virkelig ramt nye højder og har været stødt sigende helt frem til 2020, hvor den ramte en ATH på lige under 900kr pr aktie. Men siden corona tog sit indtog, er aktien faldet en hel del, faktisk er den nærmest halveret, og ligger lige for tiden og svinger nede mellem 430-450 kroner pr aktie.


En investering i denne virksomhed kræver at man ved hvad man går ind til, da de er afhængige af at deres kunder hele tiden søger udvikling, for at Simcorp har noget at lave. Hvis man er investorer og vælger at investere i Simcorp, så er man med til at sikre at virksomheden har mulighed for at udvikle sig, og at der i fremtiden bliver skabt nye IT platforme, som fx kan være til nye måder at investere på. Simcorp føler at de er tilbage på væsktsporet, så hvis har lavet sine lektier på virksomheden, så kunne tiden godt være inde for at man investerer i denne virksomhed, og forhåbentlig er med, hvis aktien begynder at stige godt i pris.

Hvis du kunne tænke dig at investere i aktier, eller kryptovaluta, så kan du inde på aktierdk.dk læse mere om aktier og platforme. Her kan blandt andet nævnes Nordnet og Saxo investor som begge er danske platforme, der tilbyder handel på forskellige børser verden over.

De indberetter selv SKAT ved tab og gevinst, så her skal man bare tjekke at tallene stemmer. Der kan også nævnes Etoro som er en udenlandsk platform, som udover investering i aktier, også tilbyder investering i kryptovaluta. Etoro er billigere at investere på end fx saxo og nordnet, men de indberetter dog ikke til SKAT, så her skal man selv taste sine gevinster og tab ind.