Spar penge næste gang du skal besøge venner eller familie

Har du familie eller venner i den anden ende af landet, som du godt kunne tænke dig at besøge lidt oftere? Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at rejse mange gange frem og tilbage med offentlig transport, men på den anden side kan det heller ikke betale sig at køre, hvis du er alene om at betale udgifter til benzin og bro.  

Besøg dine venner og familie lidt oftere med billig transport 

Det kan være svært at bo langt væk fra venner og familie, og de fleste ville sikkert ønske, at de kunne se deres kære lidt oftere. Desværre er det oftest både økonomi og tid, der kommer i vejen.  

Det er selvfølgelig ingen, der sætter spørgsmålstegn ved, at det kommer penge at transportere sig fra A til B, men når man har et ønske om at rejse lidt oftere, så ville det da være skønt, hvis det kunne gøres lidt billigere.  

Det kan det heldigvis! Med en Flixbus rabatkode kan du rejse tværs igennem landet for næsten ingen penge. Flixbus er et busselskab, der i forvejen tilbyder billige billetpriser, og de har ruter i hele landet. Med en rabatkode får du billetten endnu billigere, så uanset om du skal fra Aalborg til København eller fra København til Bornholm, så kan du komme billigt afsted, så du kan få dine kære at se snart.  

Kom billigt til udlandet med Flixbus 

Hvis du ikke allerede kendte til Flixbus, så ved du måske heller ikke, at de faktisk også har ruter til udlandet. Flixbus kan køre dig billigt fra A til B både i Danmark og til udlandet.  

Det bliver efterhånden mere og mere populær at rejse enten med bus eller tog til udlandet, og det skyldes især, at billetprisen er meget billigere end med fly, og så har det naturligvis også nogle klimamæssige fordele, som er værd at have med i overvejelserne.  

Med Flixbus kan du komme billigt til eksempelvis Sverige, Paris, Berlin eller Prag.  

Udover at spare penge på rejsen, så kan du også spare penge på alt det, du skal have med på rejsen såsom shampoo og tøj. Du kan endda også spare penge på at leje en bil i udlandet. Se mere om hvordan du sparer penge på alt lige fra rejser til shampoo.