Nyd din August Kesseler vin 

August Kesseler laver smagfulde og spændende hvidvine fra hjertet af Tyskland. Med Vinico kan du finde den vin fra August Kesselersom passer til dine behovMest kendt for deres vidunderlige Riesling, men i en periode har du også produceret en skøn rødvin af druen pinot noirGå på opdagelse i vinens forunderlig verden med August Kesseler og Vinico. 

hjertet af Tyskland omkring bakkerne ved Frankfurt-am-Main ligger vinregionen Rheingau. Den er kendt for sine hvidvine, der er smagfulde og blomsteragtige. Riesling er en drue, som trives i dette område op ad Rhinen, der er tempereret og køligt. Det er også herfra August Kesseler vin bliver produceretI dag har de udviklet sig til et internationalt brand kendt for deres fremragende riesling og pinot noir. 

Find det rette August Kesseler riesling tilbud 

Tyskerne er fremragende til at producere hvidvin. Klimaet omkring Rhinen er perfekt for den smagsoplevelse, som vi kan finde i de bedste riesling-vine derude. Over halvdelen af vinproduktionen i Tyskland er derfor hvidvin 

Med Vinico kan du finde det rette August Kesseler riesling tilbud så du kan tage del i denne tyske smagsoplevelse. Tyskerne tradition for hvidvin går mange hundrede år tilbage, og hos August Kesseler har de først traditionen videre og op til helt nye højder. Vinico hjælper dig med at finde den riesling til det helt rette tilbud, så du kan smage på det bedste, tyskerne har på lager.  

Her finder du vine for enhver smag  

Hvis hvidvin ikke passer til din smag, så producerer de hos August Kesseler også en skøn og krydret pinot noir, der er værd at åbne til alle lejligheder. Den kan nyder både til mad og for sig selv, så snyd dig ikke for den smagsoplevelse, som kun pinot noir kan tilbyde. 

Vinico giver dig en solid oversigt over alle slags tilbud til alle slags vine. Her er noget for enhver smag og du finder med garanti en vin, der passer til digOg til en god pris. Vinico ønsker at guide dig igennem den jungle af vintilbud, der findes derude, så du kan træffe den bedste beslutning, når du køber vin.  

Allerede nu kan du jo forberede nytårsfesten ved at tage et kig på det udbud af champagne, som du finder hos VinicoNytårsaften bliver noget særligt, når man har glasset fyldt af bobler, og her skal den ikke have for lidt. Nu du er i gang, kan du overveje om du ikke skal have en champagnesabel oveni, så du rigtigt kan imponere dine gæster.