Categories
Uncategorised

Ikke sig nej til et godt tilbud

Der findes næsten ikke noget der er mere ærgerligt, end når man kommer over et virkelig godt tilbud, men ikke har penge der og da for at kunne slå til. Da er det godt, at der findes løsninger, men hvad skal man vælge, og kan det egentlig betale sig? Det kan du læse mere om her. 

Afbetaling eller kviklån?

Når man kommer over et godt tilbud, men det er sidst på måneden og man har ikke de penge der skal til, så er det godt at der findes løsninger. Mange elektronikbutikker og lignende, har en mulighed der man kan købe ting på afbetaling, og dele betalingen ind i mindre og mere overskuelige bider. Det er ikke så forskelligt fra et online lån, fordi man stadig skal betale renter og gebyrer. Derfor er det en god ide at se på, hvad de samlede omkostninger for afbetalingen bliver, så man kan se, hvad den vare man overvejer at købe egentligt kommer til at koste i det store og hele. Det er nemlig ikke sådan at det nødvendigvis kan betale sig, derfor skal man overveje mulighederne nøje, i stedet for at tage spontane beslutninger.

Et godt tilbud er jo kun et godt tilbud, hvis det som helhed viser sig at være en billigere løsning, end at købe varen til fuldpris. Derfor skal du ikke bare acceptere en aftale om afbetaling, sådan helt uden videre. Der er nemlig ikke så stor forskel på afbetaling og et kviklån, som det du måske tror. Et kviklån er bare et lån, der du låner et beløb i stedet for at få kredit til at købe en bestemt vare. Du kan læse mere om onlinelån lige her. Med mindre det er en rentefri afbetaling, som er et svært godt tilbud, så skal du sammenligne renter og udgifter på onlinelånet vs. afbetaling, så du kan få et realistisk billede af, hvad der er den billigste og bedste løsning.

Der kan i nogle tilfælde betale sig at vælge et kviklån, og derfor skal du ikke være så hurtig med, at lave en aftale om afbetaling, inden du har tjekket dine muligheder. På den måde kan du slå til på det gode tilbud her og nu, i stedet for at vente til du har penge igen, og kan købe varen til fuldpris. Hvis den samlede pris bliver billigere, så kan det godt betale sig.

Categories
Diverse

Skal du være iværksætter?

Der er mange der drømmer om en spændende karriere som iværksætter, men hvad indebærer det egentlig? Her kan du læse mere om hvad du skal tænke på, når du skal starte som iværksætter. 

Flere faktorer udgør en god iværksætter

Danmark er blevet et slags epicenter for innovative iværksættere, og der er flere iværksættere end nogensinde før, der klarer det godt her hjemme og i udlandet. Der er mange faktorer, der afgør om man bliver en god iværksætter, men noget af det der er helt afgørende er at man har en god ide. Alle gode iværksættere starter nemlig med en god ide, så er der selvfølgelig noget om, at der forskellige måder at gennemføre ideer på, der afgør hvor succesfuld virksomheden i sidste ende bliver. Det nytter for eksempel ikke noget, at man har verdens bedste ide, hvis man ikke kan finde ud af at styre økonomien eller få fat i kunder eller investorer, der kan få ideen på benene.

Hvad skal man tænke på?

Når man har startet en virksomhed, skal man være hurtig til at registrere sit varemærke. Varemærkeregistrering er en god sikkerhed mod plagiat. Når man registrerer sit varemærke, så er man den eneste der kan benytte for eksempel logo eller slogan. Det der bliver varemærkeregistreret er virksomhedens identitet udad, og derfor er det ekstremt vigtigt, at sikre at denne ikke kan bruges af andre. Jo før du tænker over og kommer i gang med varemærkeregistrering, jo bedre. Du kan komme til at fortryde ikke at have varemærkeregistreret, hvis du for eksempel kommer   ud for problemer med plagiering eller lignende. Der er også mange der gerne vil virke mere seriøse som virksomhed, og det gør man også med et registreret varemærke. Dette er sådan noget som potentielle investorer lægger mærke til, og det kan sikre dig, at du får den opbakning du har brug for rent økonomisk.